Femman vecka 6

Veckans Femma som handlar om resor.

 1. När och vart flög du senast?
  I oktober till London med Ryanair för att fira svärmors 60-årsdag. Jag och Klas passade på att ta några extra dagar så vi flög över lite tidigare och tillbringade sedan helgen tillsammans med resten av familjen.
 2. Vilket ögonblick föredrar du; start eller landning? Varför?
  Det spelar inte så stor roll, men landningen får det nog bli. Då är man ju äntligen framme vid sitt mål så att säga och det är ju liksom hela poängen med resan.
 3. Längst bak, mitten eller fram? Fönstret, mitten eller vid gången? Varför?
  Längst fram om någon annan betalar, annars spelar det inte så stor roll. Helst sitter jag på en rad med bara två säten så jag bara har Klas bredvid mig, annars sitter jag helst mot gången så jag kan röra mig fritt utan att behöva klättra över en massa människor när man ska på toa eller något sånt.
 4. Är du/har du någongång varit flygrädd?
  Nej, det kan jag inte påstå. Däremot har jag känt obehag under en flygning som var väldigt turbulent.
 5. Vart ska/vill du flyga härnäst?
  Har ingen flygresa inplanerad för tillfället som årets sommarsemester kommer ske med bilen ner till Italien. Vem vet, kanske blir det New York i höst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *