Fredagsfyran – vecka 11

 1. Gillar du kaffe?
  Vanligt svart kaffe är inte att tänka på för min del. Tillhör generationen som dricker mjölk med kaffe. 😉
 2. Ditt bästa kaffeminne?
  Har inget specifikt kaffeminne så där, men upptäckte att vaniljkaffet som de hade i kaffemaskinen på campus när jag pluggade i San Francisco var fantastiskt gott. Så uppiggande var det dock inte. Myten om att man kan hålla sig vaken hela natten och plugga bara man bäljar i sig kaffe fungerar inte alls på mig. Annars blir jag smått lyriskt bara jag ser en Starbucks, där finns mitt favorit kaffe, även fast en riktig kaffedrickare nog klassar det som någon söt sörja. 😉 Tro mig när jag säger att jag har mailat Starbucks och försökt få dem att öppna i Sverige. Än har jag tyvärr inte lyckats.
 3. Ditt sämsta kaffeminne?
  Är väl allt äckligt automatkaffe jag försökt få i mig när jag jobbat på olika arbetsplatser. Det har gått åt en faslig massa socker och mjölk vilket bara har gjort att kaffet inte ens har blivit pissljummet och det hela har smakat skit.
 4. Kaffekulturen är ju någonting som anses väldigt viktigt av de invigda, vad är det som skapar en så stark kultur kring just kaffedrickandet?
  Inte den blekaste aning. Det går ju att tjäna pengar på allt och det finns alltid fanatiska människor inom alla möjliga olika genrer, så varför inte kaffe?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *