Fredagsfyran – vecka 24

Tema: Sommar

 1. Kommer det att bli en lika kall och regnig sommar i år också, eller blir det bättre i år?
  Det har ju inte börjat bra, ingen vidare värme och solen lyser oftast med sin frånvaro, men man måste ju vara optimistisk så inte tusan kan den bli sämre än i fjol.
 2. Har du något bra förslag på lämpliga sommaraktiviteter?
  Beroende på väder, men utomhusaktiviteter så klart, sol & bad, pick-nick, grillning, kubb, ligga i skuggan och läsa en bok eller två.
 3. Vad skall man göra om hela sommaren regnar bort?
  Själv planerar jag att få ordning på mina recept, göra klart mina fotoalbum [dream on… det lär aldrig ske, inte att de blir helt färdiga i alla fall, men jag kanske kan komma framt ill 2000-talet iaf? Just nu ligger jag på 1997 eller något liknande. Kartongen med fotografier är enorm].
 4. Vad har du planerat att göra i sommar?
  Klas & jag ska bila ner till Italien, vi ger oss iväg lördagen den 2 juli och återvänder hem 2,5 vecka senare. Det enda som är inbokat är 2 nätter i Rom och en vecka i Bibione. Det ska bli härligt med lite sol och värme!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *