Fredagsfyran – vecka 31

Tema: Kläder

 1. Tycker du det är lätt eller svårt att handla kläder?
  För det mesta ganska svårt. Hittar sällan något som jag tycker om men det har blivit bättre det senaste året när jag har minskat i storlek, jag hittar helt enkelt mer kläder som passar och sitter snyggt. Men sen kan det oftast vara så att jag inte alltid tycker det är värt en si så där 800 kr för en t-shirt eller något liknande, men det är oftast dessa klädesplagg jag faller för och det håller inte ekonomin för.
 2. Var brukar du handla kläder?
  På senare tid en hel del på Esprit! Tidigare var Twilfit en favoritbutik men nu tycker jag utbudet har försämrats radikalt på senaste tiden. Mer tantmode och betydligt sämre urval. MQ någon gång då och då men annars har jag varit väldigt svag för GAP gällande vardagskläder och Victoria Secrets gällande underkläder. Tur att jag ska till New York i början på november så jag kan handla upp mig på lite nya kläder. :o)
 3. Vilket är ditt favoritplagg?
  Har inget enskilt favoritplagg längre men överlag så är jag helt klart en jeanstjej med tillhörande skjorta/pikétröja alt. polotröja och jympaskor eller liknande till. Skulle önska att jag hade en mer femininstil ibland men det känns aldrig riktigt som jag då. Jobbar dock på att få in lite mer färger i min garderob… det kan bli lite väl enformigt med bara brunt, beige, svart, grått och olika blåa nyanser på jeansen. 😉
 4. Har du någon gång haft planer på att sy egna kläder?
  Absolut, tanken har funnits där många gånger under de senaste åren men det har aldrig blivit så. Dock sydde jag en hel del kläder under högstadiet, bl.a. en anorak, morgonrock, byxor m.m. och stickade även en tröja med egendesignat mönster. Nu finns inte orken/tiden till sånt, det blir mest bara gardiner numera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *