Studentkortet

Tagpocket - framsida

Här kommer ett litet bildbevis på det kort/tagpocket som gjorde till min kollega som hon gav till sin lillebror på studenten som var idag.

Hennes önskemål var ett kort med ett fack/kuvert där hon kunde lägga lite pengar till sin lillebror.

Ett vanligt kort kändes lite trist så efter att ha surfat runt på lite olika forum så kom jag fram till att en sk. tagpocket var vad jag skulle göra. Sen att jag aldrig har gjort någon sådan tidigare var en vild chansning från min sida. Så här blev baksidan.

Tagpocket - baksida

Så i måndagskväll kände jag pressen och var helt enkelt tvungen att prestera något då jag var tvungen att leverera kortet senast tisdag förmiddag. Annars skulle det vara för sent…

Sagt och gjort, här är min första tagpocket. Här är den ihopbunden med lite hampasnöre.

Tagpocket - utslagen

Så här blev insidan. Skrev hans namn och klippte ut bokstäverna. Ett jäkla pillgöra och jag önskar mig en Wishblade mer än någonsin!

Tagsen

Och så här blev själva tagsen som sedan låg i fickorna. Känns ovanligt att dekorera dem så mycket som jag har gjort här.

Det inte är inte riktigt min grej men det blev lite naket utan några blommor/hjärtan.

Jag blev nöjd och även min kollega. :o)

Men det tog tid, en bra bit över 4 timmar höll jag på. Och då strulade bara laserskrivare som kladdar ut texten. Förstår inte varför?!?

Större bilder kommer senare när jag fått ordning på ImageMagick eller NetPBM på servern. Eller jag och jag, D som äger servern. Tyckte väl att MT inte uppförde sig som förut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *